16.1.07

Moments de pas

Cada cert temps podria dir que se m'acumula la feina. No sóc cap cas excepcional, ja ho sé, però d'una manera cíclica se'm fan unes muntanyes, que són més de sorra que res, però que en aquells moments semblen impossibles de superar.
Casualment coincideix que s'ha de tancar un trimestre, tancar l'any sencer, ordenar munts de coses, intentar canviar la plantilla del blog, posar ordre a tot allò que hi ha dins el disc dur de l'ordinador, les fotos, la música, quatre pel.lícules (o sis), les presses de la feina que arriben aquests mateixos dies, aquelles altres feines que nos saps per què però van quedar endarrerides, tocaria discutir més d'una factura a un 902 qualsevol que et tindrà 25 minuts penjat del telèfon quan téns una hora per anar a casa, dinar i tornar a la feina, el garatge està fet un "asc", el "traster" quasi, la guantera del cotxe no es pot obrir que cau tot, s'hauria d'anar a rentar (el cotxe), el post que estàs escribint l'has de deixar a la meitat perquè la nebodeta espera...
(i ara tornaré i intentaré posar ordre a això que estic escrivint que no sé pas per on s'aguanta...)
-------
Ja he tornat.
És la segona vegada en una setmana que començo un post i a la meitat me'n vaig.
Sé (aixó m'ho estic dient a mi mateix) que no és una manera seriosa i correcta de portar el blog, però també veig que amb el pas dels dies i els mesos tot evoluciona.
Estrany, ha sortit estrany això, avui.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Manera seriosa i correcta de portar el blog? No hi ha un manual mestre, ho saps de sobres, és casa teva i fas el que vols o el que pots, ànims que són uns dies i ja està!
Ep, aquesta escala la conec!

Anònim ha dit...

Real, t'ha sortit real això, avui.

Genial. Ni que sigui per allò de "mal de muchos..."

Candela ha dit...

Que si que això és una manera fantàstica de portar el bloc! Per la tarda t'envio e-mail amb l'escaleta.

Anònim ha dit...

La vida ja té aquestes coses...

Tu tranquil!

Pot obrir una nova secció en plan "L'escala de darrere" per tal d'explicar toooooooootes aquests coses que ens passen a tots! :)

El bloc es seu, metsre vilapou i, pot fer-ne el què vulgui!

Anònim ha dit...

Us entenc, Mestre. Fent dissabte no n'hi ha prou per posar-ho tot a puestu.

Caldria, com a mínim, fer Gener. Amb 31 dies potser ja en tindríem prou per endreçar-ho tot.

Oriol ha dit...

Veig que tots anem igual. Posar ordre? algun dia potser si. Li he enviat un correu, feu l'ús que en volgueu, espero que serveixi.

Anònim ha dit...

Passeu-me l'e-mail que ni des de la feina ni des de casa em surt el menú de la dreta on sortia l'adreça!!! no puc enviar la meva escaleta!!!!