2.11.06

Escales d'arreu (XVII). Budapest

Ja vaig dir que em quedava uns dies a Budapest, i com bon turista que soc, no puc pas deixar de visitar esglésies. Perquè "a l'est" n'hi ha d'esglésies, i tant que n'hi ha. En aquest cas serà la de Sant Matíes. (Mireu aquest enllaç (l'anterior) i aneu allà on posa els idiomes en què es pot llegir, cliqueu el "magyar" i llegiu, bé, intenteu-ho, és divertit) (obro un altre parèntesi per dir que no ho enllaço jo directament perquè hi ha accents i la cosa es complica) (tercer parèntesi, perquè n'hi hagi tres que és senar).
Això de fer aquest "viatge" m'està portant a escenes una mica "esquizos", ja que m'estic posant de vegades a la pell dels amics que m'envien les imatges i parlo amb la seva boca i passejo amb els seus peus. I tot això sense haver sortit mai a quatre passes d'aquí.
Espero que no m'ho tingueu en compte.
Localització amb G.E.