5.11.06

Escales d'arreu (XIX). Praha

A finals d'estiu vaig rebre un correu de la Musa. Entre d'altres coses deia:"...a Praha, a una casa cubista que està al carrer que uneix la Staromeske namestì (plaça del centre de la ciutat) i la Prasná brana (torre de la pólvora), la qual allotja el museu cubista de la ciutat de Praga (i que lamentablement estava tancat per reformes quan hi vaig anar), hi havia una escala que vaig fotografiar... Molt molt cubista no ho acaba de ser... Però la vaig considerar, altament atraient".
La veritat és que l'escala és sorprenent, més que res perquè a primer cop d'ull no ho sembla (bé pel fotògraf).
El que també ha sigut sorprenent (per a mi) ha sigut trobar amb el Google Earth les referències de la ciutat que em donava el correu, i ho he lograt (!!!).
Bé, poques coses puc dir d'aquesta ciutat que no digui ella mateixa en "aquest" post, llegiu-lo.
Ah, també podeu trobar més "Pragues" al món.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta escala en forma de bombeta la trobo francament un "rara avis". Preciosa la imatge.

Anònim ha dit...

Ai Vilapou, gràcies!
Aparèixer pel seu bloc és tot un honor, ja ho sap!

Enhorabona (altre cop) per la iniciativa. Em permet divagar tant i viatjar amb la ment... Praga, un altre indret altament recomanable...

vilapou ha dit...

Reusenca, quan la veig rebre (la foto) em va semblar que era un efecte òptic i no una escala. Realment original.
Musa, gràcies, però l'honor és meu, ja ho sap.