6.11.06

Runa, porqueria

Aquest vespre passat tornava cap a casa en el cotxe, tornava de tocar sardanes, que encara se'n fan, vull dir pel temps que corre, el meteorològic és clar. Sentia els esports que es barrejaven amb notícies de política. O era al revés? Una tornada plàcida i tranquila.
Quan he arribat (a casa) i m'he posat al davant de l'ordinador, m'han vingut al cap un parell de fotos d'aquelles que tinc guardades per alguna ocasió especial. Una és d'uns contenidors de brossa molt carregats on fins i tot s'hi observa una taça de vàter. L'altra és aquesta que reprodueixo aquí al costat. No sé per què aquestes fotos i no unes altres. Casualment m'he fixat en la data aquesta del "derrumbe", el 30 de setembre, quina casualitat, oi?. Què va passar el 30 de setembre de l'any passat?
I entre les imatges d'escales la primera que m'ha vingut també he decidit posar-la. És interessant, runa, brossa,...
I ara, aquí escrivint, em continuo preguntant quina relació hi ha entre escoltar les notícies de la ràdio, ahir diumenge cap a les 9 de la nit, i aquestes imatges.
Diuen que el subconscient treu a fora sentiments amagats, coses que no veiem a primera vista.
He sentit alguna cosa a la ràdio que m'ha fet venir al cap imatges de "derrumbes", brossa, runa i deixadesa?