7.11.06

Jo ja ho sabia

Ara és molt fàcil dir que jo ja veia venir el resultat final d'aquestes "negociacions" per formar govern. Però és veritat, jo ja ho deia abans de què es convoquessin les eleccions, si la suma donava, hi hauria tripartit, perdó, Entesa Nacional de Progrés (?).
I no només ho deia aquest any si no que ho deia fa quatre. Pregunteu als meus amics les pallisses que els clavava sobre el tema. Ho veia claríssim... Tingués tanta clarividència per altres coses i no estaria aquí ara.
Però bé, cadascú és sobirà per fer el que consideri més adient. Ara, això sí, no siguem més mesells (1), després no ens queixem.
Deixo dos articles que m'han agradat (a mi m'han agradat).
El primer és de Vicent Partal i el titula "De rendicions".
El segon, "Tripartit bis", és de Joan Oliver.
(1). Agafo l'accepció 6ena del Diccionari Català-Valencià-Balear.