3.11.06

Caçadors de ...sardanes

En Josep, un bon amic i gran col.laborador d'aquesta empresa (algun dia li haurem de fer un homenatge) em torna a sorprendre amb el correu que m'ha enviat.
Ningú ignora la falera que hi ha i els límits als que ha arribat això d'anar a buscar bolets. Fins i tot jo mateix hi vaig anar a caçar (?) bolets. I un dels principals culpables, per no dir el Principal, és aquell programa de TV3 "Caçadors de bolets". I encara dins el mateix programa, aquella tríada d'avis ben asseguts a l'entrada de la masia hi acaba de donar la nota colorista.
Doncs sembla que això s'ha traslladat al món de la sardana. Ara ja comença a ser fàcil trobar aquestes "parelles de tres" avis, dos senyors, un amb bastò i una senyora al mig, seriosos però amb la ironia i la saviesa preparades.
Els tindrem a cada audició? Seran ells els encarregats de vetllar per la seguretat als enfustissats? Podrem gaudir d'escales segures?
Si més no, en Josep ens comunica que a la plaça on els va trobar sempre s'hi feien les sardanes en un escenari sense escala. I aquest dia, ja hi havia escala!.
Ha arribat l'hora del canvi! Ha arribat la seguretat!
Gràcies boletaires, us en devem una!