18.11.06

Des del balcó de casa

Un dia vaig comentar que tenia pintors a casa, i vaig posar la fotografia del balcó de casa amb una escala que hi havíen deixat els pintors. Em va fer gràcia, una escala al balcó de Can Vilapou, com un símbol.
Ara m'he fixat que des d'aquest balcó mateix he immortalitzat alguna escala que voltava per la zona. I per això, i aprofitant que ara el Blogger em permet posar categories, he decidit encetar-ne una de nova que es dirà "des del balcó". Suposo que amb el temps no serà massa extensa però de moment ja en tinc 3 per penjar. Aquí deixo la primera.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Des que et conec, ho tinc clar: el món és de les escales!

Anònim ha dit...

Bé, com a mínim veig que al teu veïnat no s'estila la zona blava. Ja arribarà, ja.

vilapou ha dit...

És que hi ha escales per tot arreu, amic Perdedor.
Àirum, si em moc un carrer amunt o un carrer avall ja hi soc.