19.11.06

Tampoc l'he necessitat

Avui, diumenge he anat a tocar. Encara que estem a mig novembre hem tingut dues audicions,una al matí i una a la tarda. Al mig, evidentment, un dinar, tranquil però mirant el rellotge i un bon plat d'arròs dels de diumenge.
El cas és que jo continuo amb la mania que toca fer mal temps. No acabo d'entendre això d'haver menjat castanyes quasi en màniga curta i estar a punt d'entrar al desembre sense saber on són els abrics ni els jerseis de llana.
Per tant quan vaig a tocar m'emporto en escenari de recanvi, per si plou, fa vent o massa fred. És ampli, amb una bona escala, sense barana, però. I està a sobre un terra de fusta per aillar els peus del fred. De passada porto també una bona carpa per la pluja. Vaig ben preparat jo.
El que passa és que avui tampoc l'he fet servir.
Publica un comentari a l'entrada