29.8.05

Un petit homenatge

Quan estava pensant com podria ser el comentari d'avui, m'ha arribat un missatge al mòbil. Fins aquí res d'original. Però quan l'he obert m'ha aparescut la imatge d'aquesta escala. He de dir que l'emoció m'ha envaït. Acabava de començar la col.laboració inter-companys-col.legues-amics-simpatitzants. No faré ara una declaració de principis (no la vaig fer el primer dia, encara que una mica cada dia va sortint), ni faré una proclama a favor ni en contra de res, però si que aprofitaré per dir que aquest seguit d'"articles" només volen constatar el que hi ha per tal de poder-ho millorar. Algun dia faré els plànols de l'escenari "quasi-perfecte" (pràcticament tinc ja les mides i els detalls, només falta dibuixar-ho i repartir-ho). Bé, es nota que es dilluns i el cap no acaba d'estar al seu lloc: tornem al tema per dir que l'escala en qüestió no està malament, és nova, sembla consistent, està ben subjecta (pel que es veu), però potser una mica estreta, no? Mira, avui no seré massa crític. Repeteixo el meu agraïment i petit homenatge a aquest inici de col.laboracions.