23.8.05

Hi havia una vegada una...

Tranquils, avui no explicaré cap conte, ni parlaré de ratetes (només faltaria!) que escombraven, però si d'escaletes. He vist aquesta fotografia i no m'he pogut estar de "publicar-la". Aquestes són les meves preferides. Podeu repassar els "blocs" anteriors i veureu que és la tercera. De fet ja no en tinc cap més d'aquest estil (de moment), però la seva visió és superior a mi. En podem dir "de pintor" o "de tisora" o "de tres, quatre o cinc escalons", però potser les hauriem de declarar "escales d'escenari". De fet són molt pràctiques, perquè una vegada estàs, les pots agafar i emportar-te-les a sota el braç o cap el cotxe. No vull ser pesat amb la imatge del contrabaixista pujant i baixant, però no sé per què sempre em ve al cap. Suposo que és el meu subconscient qui està nerviós, perquè aquesta setmana en veurà una d'aquestes escales. No crec que l'hagin canviat, és més, espero que no l'hagin canviat!. Us seguiré informant.