30.8.05

Collage (1)

Quan anava a escola (fa quatre dies), recordo que ens van demanar una vegada fer un "collage". Consistia en agafar unes revistes, retallar fotografies i enganxar-les en una cartulina d'una manera més o menys coherent (més aviat menys). Amb el temps vaig descobrir una nova versió amb roba que es deia "patchw..." (i més lletres). Total, que amb diverses parts a partir d'una mateixa base, arribem a fer un conjunt homogeni. I tot molt artístic. Si comencem pel final, podem partir d'un escenari i trobar les possibles "escales" que el composen. A la fotografia d'avui, tenim una incògnita: servia per pujar?, o era un element decoratiu? Vaig estar buscant si era un emblema característic de la zona o de la població i em vaig quedar amb el dubte. Em sembla que ningú es va atrevir a posar-hi el peu a sobre per si de cas. O potser al final uns nens s'hi van seure...