22.2.08

Eslògans de campanya: PSOE

Des de fa uns dies una bona part del trajecte que faig per anar a acompanyar la nebodeta a cole s'ha vist farcit d'aquelles banderoles que es pengen als fanals que voregen la carretera. Ha arribat la campanya electoral i, per això, ja fa uns dies que el bombardeig "mediàtic" ha començat amb més duresa que mai, si s'escau.
(Per què diuen que la campanya dura 15 dies si és una mentida com una catedral?)
En aquests moments i per allà on jo em moc, hi ha una majoria de banderoles vermelles amb fotografies de la Sra. Chacón i el Sr. Zapatero.
Si tú vas, somos más
Doncs disculpi Sr. Zapatero però no!
Si tú vas, no somos más, en tot cas, si tú vas, entonces, después, seremos más. M'entén?
Aquest si és una conjunció que indica un condicionant. Per tant, primer s'hi ha d'anar i després, els comptarem ben comptats, i veurem que sí, que efectivament, aleshores, entonces, seremos más. Perquè somos és ahora i ahora somos los que somos, no más.
M'he explicat bé?
Espero que no s'hagin ofès, ni vostè Sr. Zapatero ni la Sra. Chacón, pobreta, en el seu estat, però jo canviaria aquesta frase.
Encara que tinc entès que després vindrà una segona part que diu una cosa així com: Si tú no vas, ellos vuelven, frase que a part de fer venir un iuiu que t'hi ca..., torna a caure en el mateix error: Si tu no vas a votar, ellos volverán, después, pasada la campaña, futuro imperfecto de indicativo....volverán a gobernar.
(Si el padre Huerta aixequés el cap...quins mastegots que s'emportarien!)
L'escala que toca avui és la del Congrés de Diputats, dedicada al Sr. Zapatero. Ja sé que l'havia posat en una altra ocasió però aquesta és una versió d'un altre autor (gràcies als dos!)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que avui tot interrompent... m'he repetit. Sí, ahir no vaig consultar el bloglines.
Per què sempre acabem parlant de política?. He de fer un veritable esforç per no parlar-ne. Hauré de fer un altre veritable esforç per parlar d'altres temes. Osti! però ellos vuelven i los otros también!!!.
Que hem de fer???. Córrer!!.

vilapou ha dit...

Jordi, a tu t'apassiona força la política i a mi ja m'agrada parlar-ne. Sempre hi haurà temps per parlar de tot ;-)

La reusenca ha dit...

Si yo voy, no sois más.