26.2.08

El meu vespre

He sortit, he agafat el cotxe i l'he anat a aparcar al garatge. El Cinco Días a La Llopa i La Vanguardia al Faristol. Cap a casa. He agafat el sobre amb els papers i els he anat a portar. He tornat a casa. L'ordinador, correus brossa, repassada general ràpida...
He agafat el baix, dues de Creedence, el San Francisco, anar escoltant i provant. Bé, surt prou bé.
Ella ha arribat. El viatge bé, les classes, la tornada tranquila.
Cap a dalt a sopar. Una mica de Caçadors de Paraules, "trajos", calces, fil dental. Sopem amb el Zoo. Primera mitja part i zapping. Sembla que fan Polònia... Acudit fàcil, però ho sembla. Ha pujat la llet, el pa, la carn. Més Zoo. En Benet i Jornet potser necessita vacances. Segona mitja part, zapping i...ha pujat la llet, el pa, la carn.... tota l'estona diuen el mateix?
Me'n vaig a baix (sempre escales) i repasso el Twitter, Mireiagalindo, Marphille, Saulgordillo. Ja tinc les primeres impressions, les bones. En Zp ha dit Javier Bardem, premi pel "follonero".
Pujo i rento els plats. El post surt sol. Només em falta la foto, vull dir l'escala.
Ja la tinc. Aquesta que està penjada. Segur que seria un bon resum del debat. I sense haver-lo mirat. Un rodolí i cap a dormir.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sí, sí, sí que diria en Rajoy-Queco, en Benet i Jornet necessita unes vacances, que se les pagui ell i marxi als USA a vere si se li enganxa algu.


Osti... m'he passat....

vilapou ha dit...

Jordi, no t'ho creguis pas, no t'has passat gens... si és pel seu bé, i de rebot pel nostre.