27.2.08

Eslògans de campanya: ERC

Un dels llocs més macos que té el meu poble (perdó, ciutat), és el Passeig de Mar. És un d'aquells que limiten a una banda amb la platja i a l'altra amb la via del tren que trenca la configuració urbana separant el nucli de la seva continuació natural cap el mar. Aquest és, segur, el segon millor de tota la costa (sobre el primer ningú s'hi posa d'acord...).
I aquests dies, mentres disfrutes la seva tranquilitat et pots trobar amb una pancarta signada per "esquerra" que va d'arbre a arbre, de plàtan a plataner (així no s'enfada ningú), vaja, i que diu:
Després d'haver treballat tota una vida em mereixo una pensió digna. Per això vull la independència. Pepa, jubilada, 82 anys
A mi, així, de cop, em va semblar que a Esquerra teníen un problema de pressupost. Vull dir que se'ls acabava la roba i havíen de dir moltes coses encara. Perquè si haguessin fet una pancarta que posés: "Després d'haver treballat tota una vida em mereixo una pensió digna", doncs ja estava bé. I després una altra que posés: "Vull la independència". Perfecte, tot s'entén.
Però que la Pepa, jubilada, 82 anys, hagi lligat això de la pensió com a motiu de voler la independència, em sembla una mica forçat. La Pepa, jubilada, 82 anys, vol la pensió i punt, perquè se la mereix. I vol la independència també, perquè se la mereix i la vol, i punt.
Quinze i deu vint-i-cinc, i setanta-cinc que fan cent, servidor. Per això vull la independència....
Un dia vi un viejo vestido de uniforme. Per això vull la independència...
Setze jutges mengen fetge d'un penjat. Per això vull la independència...
No ho sé, potser també "colaríen" com a eslògans, perquè de fet, quasi ningú s'hi fixa.
I l'escala del dia, doncs llarga, a troços, ara sí, ara no...però al final arriba a dalt...amb independència!

10 comentaris:

Karbeis ha dit...

Mestre, n'han tingut de pitjors. Com aquell que dèia "avui he tornat a arribat tard a la feina per culpa de la renfe. Per això vull la independència".

És una mica com allò de que: "papa, que l'exàmen m'ha anat de puta mare i ja veuras com aquest curs me'l treuré amb unes notes de collons". "Què?" "No, que si em deixes el cotxe".

De totes maneres, mestre, pregunti'ls perquè ens han "regalat" un president com en Montilla. Veurà que qualsevol de les respostes que li puguin donar seguix una lògica simil.lar. Per mi que han fitxat com a estratega l'ex-lletrista dels Mecano, jajaja.

Anònim ha dit...

És veritat! Sempre em fixo amb la pancarta (d'aquest estil) que hi ha penjada a la seu d'ERC de Manresa. La firma la Bàrbara, de 23 anys. Boníssima. Sempre em paro davant a recitar-la mentre el Veí m'estira del braç.

Per cert, el passeig del Mar és preciós. És el primer que vam anar a veure quan vam aparcar. Aaaaai, quin avi el seu! :)

Karbeis ha dit...

"EL SERVIDOR BLOC.CAT VA COM UNA MERDA. PER AIXÒ VULL LA INDEPENDÈNCIA"
KARBEIS, BLOCAIRE. GENERACIÓ X.

Anònim ha dit...

"No hi ha cap plaça dedicada a Eduardo Galeano. Per això vull la independència." Marlene, blocaire, generació Roussane.

vilapou ha dit...

"Som a la mitja part i el Barça no concreta. Per això vull la independència". Vilapou, caçador d'escales, generació espontània.

Anònim ha dit...

"A Calella vam treure la senyera. Per això vull la independència"

Anònim ha dit...

Feu befa i escarni, per això vull la independència!
(i que consti q l'eslogan de campanya és un altre OBJECTIU: UN PAÍS DE PRIMERA )

La reusenca ha dit...

Em sap greu per la Pepa, que als seus 82 anys ho té molt magre per veure la independència, ni que sigui de resquitllada...!

Anònim ha dit...

Vols dir que no ho tenim tots molt magre Reusenca, jo cada dia estic més pessimista.

Anònim ha dit...

Antoni, això és una campanya!!! Uns per la dreta (Karbeis, ehem-ehem...) i uns per l'esquerra (Marlene! Sí, sí, tu!), tothom a fotre's amb els d'ERC... Quina paciència que tenim (i per això vull la independència).