27.2.08

Eslògans de campanya: ERC

Un dels llocs més macos que té el meu poble (perdó, ciutat), és el Passeig de Mar. És un d'aquells que limiten a una banda amb la platja i a l'altra amb la via del tren que trenca la configuració urbana separant el nucli de la seva continuació natural cap el mar. Aquest és, segur, el segon millor de tota la costa (sobre el primer ningú s'hi posa d'acord...).
I aquests dies, mentres disfrutes la seva tranquilitat et pots trobar amb una pancarta signada per "esquerra" que va d'arbre a arbre, de plàtan a plataner (així no s'enfada ningú), vaja, i que diu:
Després d'haver treballat tota una vida em mereixo una pensió digna. Per això vull la independència. Pepa, jubilada, 82 anys
A mi, així, de cop, em va semblar que a Esquerra teníen un problema de pressupost. Vull dir que se'ls acabava la roba i havíen de dir moltes coses encara. Perquè si haguessin fet una pancarta que posés: "Després d'haver treballat tota una vida em mereixo una pensió digna", doncs ja estava bé. I després una altra que posés: "Vull la independència". Perfecte, tot s'entén.
Però que la Pepa, jubilada, 82 anys, hagi lligat això de la pensió com a motiu de voler la independència, em sembla una mica forçat. La Pepa, jubilada, 82 anys, vol la pensió i punt, perquè se la mereix. I vol la independència també, perquè se la mereix i la vol, i punt.
Quinze i deu vint-i-cinc, i setanta-cinc que fan cent, servidor. Per això vull la independència....
Un dia vi un viejo vestido de uniforme. Per això vull la independència...
Setze jutges mengen fetge d'un penjat. Per això vull la independència...
No ho sé, potser també "colaríen" com a eslògans, perquè de fet, quasi ningú s'hi fixa.
I l'escala del dia, doncs llarga, a troços, ara sí, ara no...però al final arriba a dalt...amb independència!
Publica un comentari a l'entrada