24.2.08

Eslògans de campanya: Ciutadans

Des del dissabte al matí, cada vegada que surto de casa o trec el cap per la finestra em trobo amb una pancarta penjada al mig del carrer signada per C (Ciutadans) que diu:
¿Vas a seguir tragando? ¡Coge aire!
A mi, la veritat, cada vegada que la veig, el que em ve al cap és una pel·lícula "d'aquelles", de les que es veuen a casa amb el volum ben baix perquè els veïns no sàpiguen què estàs mirant, i una escena on ell li diu a ella, li diu, ell a ella, mentres li està fent allò, li diu, ell:
¡Vas a seguir tragando? Coge aire...y...sigue...tragando.
Lleig, ja ho sé, però a mi és la imatge que em ve al cap, què voleu que us hi digui?
Ara seriosament Sr. C, disculpi, però a mi aquesta frase em dóna la sensació que m'està proposant seguir tragando, agafant una mica d'aire de tant en tant, això sí, per no quedar ennuegat, però seguir tragando.
Comenti-li-ho(?) al seu cap de campanya (no serà el Beni, oi?), encara que potser és el que pretén, jo què sé!
De totes maneres, el que suposo que vostès volíen dir és que ja n'hi ha prou de tragar i que ara hem de coger aire, votar-los a vostès i, quan manin, entonces ya nos lo arreglarán, no?
Em sembla que ja he agafat la intenció...
L'escala d'avui, i li torno a demanar disculpes Sr.C, ha de ser una d'aquelles que no porten enlloc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ai uix! sí que fa una mica aquesta impressió...

vilapou ha dit...

bluf..., no sé, potser està agafat una mica amb pinces però a mi, cada dia quan la veig, em ve al cap el Roco Sifredi aquell...