5.10.07

Memòria electoral

Aquest escrit d'avui es basa en una intervenció que vaig sentir ahir a les notícies de la ràdio. No he volgut ni buscar com es reflexava això avui a la premsa escrita, si és que ho fa, ni verificar l'exactitud de les paraules, només fer la meva valoració totalment subjectiva, perquè és meva, tal com ha de ser.
El tema era la Llei de Memòria Històrica i el que parlava era aquell noi d'Iniciativa que va sempre com mal afeitat, amb uns vermellets a les galtes d'una cara que expressa algun mal de ventre o d'estómac (que s'ho hauria de fer mirar), i que té una mirada que intenta fer-te sentir culpable d'alguna cosa. És veritat, sempre que el veig acabo demanant perdó per no fer bé la recollida selectiva, no cuidar l'ecosistema i ser massa nacionalista. Ui, no, això no es pot dir! Ja em torno a sentir culpable...
Si encara hagués sigut aquell metrosexual que van enviar a Europa...
Doncs el jove, de qui ara mateix no recordo el nom, ni el penso buscar a ca la Montse, deia que aquella llei arribaria ara a un bon final per dues raons:
La primera era que el PSOE se n'havia adonat que en cas contrari pagaria un fort preu en les properes eleccions, i la segona que el mateix PSOE havia acabat creient-se aquesta llei.
Quina barra ... i quina sinceritat...
És a dir, si no s'acostessin eleccions, ni els socialistes canviarien d'opinió, ni aprovarien la llei i, evidentment, Iniciativa no hagués apretat tant.
És a dir, que és qüestió de negociar al voltant d'unes eleccions per lograr el que tu vols, sempre que tinguis un cert pes específic, que quan hagin passat ja t'ho canviaran, és clar.
És a dir, que per guanyar uns vots, es pot votar en contra d'un tema avui i votar a favor demà, depèn de qui ho proposi.
Que ningú es pensi ara que acabo de caure de "la parra", però és que hi ha vegades que em sembla que no ténen ni la delicadesa de dissimular. Encara que segur que aquell noi ... Herrera! ara m'ha sortit. Aquest es diu Herrera i el "guapo" Romeva! Ja em tornava a sentir culpable i el veia amb aquella mala cara...
Doncs, que segur que ni s'hi va fixar amb el que realment deia, pobret...

2 comentaris:

Puji ha dit...

Doncs jo penso que en Joan Herrera és de lo milloret d'Iniciativa, i si s'hagués presentat a la Generalitat enlloc d'en Xoaaaaaaaan, un altre gall haguera cantat. Vès què us dic!

vilapou ha dit...

Puji, si la seva capacitat no la discuteixo pas, però és que fa aquella mala cara...