14.10.07

Cansament de cap de setmana

Arribo a aquest vespre del diumenge cansat, m'adormia fins i tot fa una estona quan seia en una butaca a ca la tieta, ves per on. Dos dies de festa, un dissabte al mig, dues audicions en tres dies i uns quants àpats, entre familiars, d'amics i de parella. Quan he començat a escriure, m'anava a preguntar (jo a mi mateix) si n'hi havia per estar cansat, però em sembla que només amb l'exposició ja tinc la resposta.
Per això m'ha semblat bé posar aquesta escala avui. És d'un enfustissat (algun dia hauré d'atrevir-me a mirar si aquesta acepció surt als diccionaris...) on hi actuava una cobla i em va agradar perquè tot i no ser massa alt l'escenari, no van optar per l'opció fàcil de posar-hi una escaleta d'aquelles que només ténen dos o tres esglaons i ben drets. Aquesta queda molt millor, així com més estirada, amb més escalons, més baixos i menys esforç per pujar.
Se'm nota això del cap de setmana llarg...

2 comentaris:

Dessmond ha dit...

enfutissat? Mai havia sentit aquesta paraula. Bonica, però!

vilapou ha dit...

Dess, d'entre tots els sinònims (d'escenari), aquest és el que m'agrada més. Me l'he fet meu...