15.10.07

Demà, a Collserola

No fa ni deu minuts que acabo de topar-me amb aquesta notícia. Demà se celebra la segona cronoescalada a la torre de Collserola, a peu, pujant les escales. Uns 60 corredors, o escaladors, mai més ben dit, hauran de superar els 721 esglaons que hi ha i que equivalen a 38 pisos. I ho fan en uns 3 minuts!
Ja coneixia que es feien proves d'aquest tipus en grans edificis, l'Empire State per exemple, i que són proves molt competitives i, evidentment per a especialistes.
Com que a la notícia parla que per aquí a la vora hi ha alguna cursa més (Benidorm, Madrid), puc prometre i prometo (dintre d'un ordre), que a partir d'avui començaré a buscar informació sobre el tema i em convertiré en un especialista, no com a participant, si no com a informador, i així podré tenir al blog una secció "d'esports".
Ep! que acabo de trobar informació de la pujada del 2006: aquí.
I ara, per acabar, hauria de posar una fotografia d'una escala de la torre de Collserola però, MEEEEC!, no en tinc. Per tant per començar, i per anar entrenant, pugem fins a la porta d'aquesta església.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això sí que és escalada. La resta, tonteries!

vilapou ha dit...

Zinc, ara hi caic que sempre m'havia agradat això de l'escalada, per mirar, eh?