4.10.07

La inspiració i el seure

Avui li estava donant voltes a dues coses a l'hora, però que de fet estaven totalment relacionades. Bé, només n'era una de cosa.
Hi ha dies que vols escriure i no et ve res, que consideris prou interessant o prou original, al cap. I mentres vas passant els fitxers un darrera l'altre, per ordre alfabètic, per temes, per colors, per escales, li vas donant la culpa a la manca d'inspiració, o a la mateixa inspiració. Quina excusa més bona: no estic inspirat!
I què puc fer per millorar o ajudar la meva inspiració? Seure?
És una tonteria, una solemne tonteria, ja ho tinc clar, però el meu gran dilema era esbrinar si hi hauria una relació directa entre la inspiració i el seure.
Quina de les dues coses deu millorar l'altra? Es complementen? O, senzillament no ténen res a veure?
Probablement, les dues coses.
L'únic que m'ha quedat clar és que l'escala d'avui no podia ser recta.
Publica un comentari a l'entrada