9.10.07

Enquesta (I)

Aquest matí s'ha relitzat un sondeig a Can Vilapou. Amb un univers d'una població major de 18 anys de 2 persones, distribuides d'una manera proporcional a la població de les CC.AA. (tal com sona), i estratificat per autonomies, trams de població i quotes de sexe (el suficient) i edat, i tenint en compte que l'interval de confiança (mútua) és del 97,6% i per p=q=0,50, el marge d'error és de 3,12, s'ha arribat a les següents conclusions:
-El 96,88% dels catalans no s'ha llegit l'Estatut. El 3,12% no ho sap (?).
-El 63,01% dels catalans consideren que el Tribunal Constitucional no ha de tocar l'Estatut, que prou pena tenim. El 24,22% pensa coses que no es poden reproduir en públic i el 12,77% s'ha posat a riure quan li ho han plantejat.
-El 100% dels catalans de Can Vilapou no pensa opinar sense base ni fonament dels estatuts de les diferentes CC.AA., que la feina és seva, i cadascú es coneix "lo" seu.
Davant la imatge d'aquesta escala, els resultats han sigut els següents:
El 33% dels catalans creuen que s'ha de pujar per la dreta. El 33%, per l'esquerra. El 33% opinen que s'ha de fer una parada al replà del mig i llegir els cartells de propaganda. Finalment, l'1%dels ciutadans d'aquest país, ja fa estona que s'espera a dalt...
--------
(Continuarà, que no tinc més temps i ja m'estava embalant!).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estava mirant "Amelie" i l'escala de la foto crec que apareix a la pel.lícula en el minut 39 quan la protagonista persegueix el noi del fotomaton. Vaig bé? D'on va sortir aquesta escala que no saps si has d'anar per l'esquerra, la dreta o el mig?

vilapou ha dit...

Xavi, això del minut 39 em deixa mut... L'únic que us puc dir és que és de París.

Anònim ha dit...

Crec que "Amelie" està rodada a París, per tant, la cosa ja lliga. Al veure aquella escala a la pel.lícula, la vaig relacionar amb el post que havia llegit feia poc. Vaig haver de tornar enrere per revisar la seqüència i fixar-m'hi bé.
Ara ja no hi ha dubte: aquesta escala és a París i surt al minut 39 d'"Amelie".