7.3.07

Divergents

Veure avui qualsevol informatiu o qualsevol diari digital és llegir o sentir paraules com bronca, vergonya, hooligans, espectacle, cinisme, hipocresia... Tot molt edificant.
Ja tinc clar que un alt percentatge de la gent, allò que anomenen "pueblo llano", s'empassa els conceptes i les idees que els escupen sense cap mena de misericòrdia molts polítics i molts amos de la pàtria. També tinc clar que el que jo penso no té per què ser més assenyat i més raonat que allò que diuen els que "hi entenen".
Però amb tot, em mereixo més respecte. I em mereixo que el respecte sigui un dels principis bàsics del funcionament de la nostra societat.
Em veig capacitat per donar lliçons, si cal. Com a mínim a "ells". Només he de recordar el que em deien a l'escola o el que em marca el sentit comú. Ni fa cap falta que posem sobre la taula conceptes com "seny" o responsabilitat.
Les conseqüències de la irresponsabilitat poden ser greus, però el preu ja pagat per tota la irresponsabilitat vessada és massa alt per l'actiu que tenim. Algú els hauria de fer un petit balanç i mostrar el que hi ha a cada cantó.
El temps passa, el futur no es mereix ser tan descolorit.
Jo adverteixo. Ells encara ténen temps.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant que ens mereixem més respecte!

vilapou ha dit...

Àirum, mira que és senzill, només una mica de respecte i ja veuríem com canvia la cosa.