16.3.07

Us presento en Borja

Aquest matí quan llegia el Punt digital he trobat una notícia de la que en trec un extracte:
"Es diu Borja, viu a l'exclusiva urbanització Bellaterra de Cerdanyola del Vallès i condueix un Ferrari F-355 acabat de comprar. Els Mossos d'Esquadra van enxampar el jove de 23 anys diumenge a la matinada a l'autopista C-16, la dels túnels de Vallvidrera, al volant del seu bòlid a 201 km/h, en un tram limitat a 90 km/h. Es va negar a fer les proves d'alcoholèmia i poc abans havia passat un peatge sense pagar. Els agents van comprovar que tenia el permís de conduir retirat, la tercera vegada".
Mira Borja, què vols que et digui? Jo a la teva edat, si hagués tingut els teus "possibles", un Ferrari i la teva cara, potser també hagués fet alguna animalada d'aquestes, però em sembla que no, que jo tenia altra feina... A veure, no em sembla malament que t'agradin els cotxes, ràpids, luxosos i cars, ni que t'agradi la velocitat, però no massa lluny de "ca teva" téns un circuit que te'l pots llogar per a tu solet i donar-hi totes les voltes que vulgui, panxa amunt i panxa avall, tu mateix.
Mala inversió la d'aquells calés que s'han gastat en col.legis, cars, però col.legis.
Bé, no n'he de fotre res jo, però m'emprenyaria molt trobar-me amb tu a la carretera quan vagi tranquilament a fer la meva audicio de sardanes amb el meu Focus i fer-te nosa, ja m'entens.. Ep, jo vaig molt per l'Empordà, vull dir que no cal que hi vinguis...
Dues coses per acabar:
La primera és que si vols et presento un altre xicot que li agraden els cotxes, els 4x4, i pujar i baixar escales. Es diu Pau, és una mica més gran que tu, en té 28, i és advocat, que també us pot servir. I tu, quin ofici tens?
I la segona, proposar-te que et compris una "furgona" com aquesta, amb escala incorporada (en Pau la disfrutarà). Potser no corre tant però segur que la pots aprofitar per anar-te'n ben lluny.
De res.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Adopto el Pau com a enemic públic blocaire número 1.

I l'idiota aquest, com a 2.

He dit.

Candela ha dit...

COP DE MALL!
Sense contemplacions!

Puji ha dit...

Quants calés malgastats.

A en Borjaoseatelojuro...cop de mall!

vilapou ha dit...

Perdedor, aquests són els dos primers exemplars de la galeria dels "horrors automobilístics".
Candela, Puji, Puji, Candela, COP DE MALL!! pel gili... aquest.

Anònim ha dit...

Però no és l'únic responsable: dos pares que li posen Borja al seu fill ja ens delata l'ambient on aquesta pobre ovella descarriada s'ha criat... ai, quants pobres joves incompresos hi deu haver a Cerdanyola-Sant Cugat!