1.9.06

Calaveras de...

Fa unes setmanes em vaig instal.lar al blog un d'aquells juguets que a mi m'agrada anar provant. En aquest cas és una eina que et visualitza les visites que has tingut les darreres 24 hores, situant-les en un mapamundi. Es diu Geo Visitors. Només s'ha de fer un "copy-paste" a la plantilla i ja et queda un botonet tot divertit, que et fa passejar per els llocs des d'on t'ha visitat algú. Tot plegat se suposa que és més o menys exacte encara que no he lograt que surti des d'on em connecto jo mateix (no l'ha encertat ni de 10 km. a la rodona). El que em fa disfrutar més és que t'enllaça amb el Google Earth. Bé, tot un juguet.
Però tot això venia a què avui ha visitat el meu blog algú des d'un indret situat entre Calaveras de Arriba i Calaveras de Abajo. Ho dic de veritat.
No voldria que s'ofengués cap dels 55 habitants que sumen els dos pobles ni que es pensessin que faig cap mena de burla al posar la fotografia d'avui, però la veritat és que per associació d'idees m'ha vingut aquesta. És més, prometo que si algun dia viatjo per aquella zona hi faré una visita. Paraula.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb aquest nom, les competicions tipus Villarriba contra Villabajo deuen ser macabres, oi?

Anònim ha dit...

Osti, quin mal fàriu de poble. No m'extranya que hi hagi tants pocs habitants: té pinta que es maten els uns als altres i, tot seguit, es pelen...

Anònim ha dit...

Aquestes joguines, a mi, em foten malalt dels nervis. Jo, que estic a la Catalunya Central, em detecta que em connecto des de "San Pedro de Ribas"...

joan cantalagrella ha dit...

acabo de copiar-te, com sempre, i m'he collocat la joguina. Ostres! resulta que l'única persona que m'ha llegit en les darreres 24 hores era de Cáceres. Que carai deu haver entés aquest...