18.9.06

Amb rodes i cadenat

Ja fa uns dies, l'Antoni em va enviar aquesta fotografia d'un escenari que havia trobat. La intitulava (m'agrada aquesta paraula) així: Escenari amb rodes i cadenat. El correu deia:
"Et passo un parell de fotus que vaig fer a Ribes de Freser per si et poden ser d'utilitat. Es tracta d'un escenari amb rodes lligat a un arbre; es veu que algú se l'havia endut a fer una volta i van decidir lligar-lo. Fa temps ja en vas posar algun amb rodes, però aquest és diferent, fixa't que no té terra, és per músics que quan toquen leviten?"
És ben curiós tot plegat. Per una vegada que trobem un escenari cobert, resulta que no té terra. O potser se'l van emportar (amb l'escala) i per això han decidit lligar el que els ha quedat. Enigmes!
Que el lliguin no em preocupa massa, i de fet és millor per si es comença a moure quan els músics estiguin tocant, ara, això de levitar, en aquests moments ho veig una mica complicat, encara que si s'ha de fer es fa. Tot sigui per la música!
Sí que és veritat (quina memòria!) que ja fa temps vaig publicar un post amb un escenari amb rodes. Encara que no us ho cregueu, està quasi tot inventat.

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

Tothom un moment o altre vol gresca al seu poble. Això fa que la imaginació hagi de fer invents per a escenaris diversos i ciutadans diversos. Deduïm que a Ribes hi ha molt de xorisso i per això calen les cadenes?

Anònim ha dit...

Això del tendal hauria de ser obligatori. L'altre dia a Sant Pol, per l'11 de setembre els músics de les sardanes del migdia feien patir. Estaven a ple sol, mentre que a la mateixa plaça hi havia un tros d'ombra on muntar l'escenari, com sempre, ningú hi va pensar.
(si trobo alguna altra imatge curiosa ja te la faré arribar)

Anònim ha dit...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!