18.9.06

Amb rodes i cadenat

Ja fa uns dies, l'Antoni em va enviar aquesta fotografia d'un escenari que havia trobat. La intitulava (m'agrada aquesta paraula) així: Escenari amb rodes i cadenat. El correu deia:
"Et passo un parell de fotus que vaig fer a Ribes de Freser per si et poden ser d'utilitat. Es tracta d'un escenari amb rodes lligat a un arbre; es veu que algú se l'havia endut a fer una volta i van decidir lligar-lo. Fa temps ja en vas posar algun amb rodes, però aquest és diferent, fixa't que no té terra, és per músics que quan toquen leviten?"
És ben curiós tot plegat. Per una vegada que trobem un escenari cobert, resulta que no té terra. O potser se'l van emportar (amb l'escala) i per això han decidit lligar el que els ha quedat. Enigmes!
Que el lliguin no em preocupa massa, i de fet és millor per si es comença a moure quan els músics estiguin tocant, ara, això de levitar, en aquests moments ho veig una mica complicat, encara que si s'ha de fer es fa. Tot sigui per la música!
Sí que és veritat (quina memòria!) que ja fa temps vaig publicar un post amb un escenari amb rodes. Encara que no us ho cregueu, està quasi tot inventat.
Publica un comentari a l'entrada