22.9.06

Escales d'arreu (I). Reus

L'agost de l'any passat vaig començar aquest blog-aventura-personal que volia ser anunci-denúncia per una part (les escales als enfustissats i escenaris en general) i auto-teràpia-ajuda-personal per una altra. Al final no sé ben bé que ha resultat perquè, a més, ha anat evolucionant cap a una espècie d'estudi de les escales de tots tipus.
Bé, això ha portat com a conseqüència una participació (no esperada en principi) de molts (ja) amics en forma d'imatges tant d'escenaris com d'escales. Mai us ho podré agraïr prou.
He pensat començar avui un "petit" recorregut pels llocs des d'on me n'heu enviat. Res espectacular, però vosaltres en sou els protagonistes.
Com que no sabia on situar el punt de partida d'aquest viatge m'he fet un acudit fàcil, molt fàcil...massa fàcil. Escales d'arreu, doncs una escala de Reus. Perdó.
L'Antoni, blocaire reconegut i gran aimant del Jazz (precisament ahir ens vam trobar en un gran concert a Calella), em va enviar aquesta escala amb escenari que va trobar a Reus en una de les seves estades professionals (crec).
Bé, comença el viatge.
Localització amb Google Earth

1 comentari:

eecalvet_ ha dit...

Vostè demostra, (ja) amic (espero) Vilapou, que no és mestre qui vol, sinó qui val.