16.9.06

Click!

A la lectura (virtual) de la premsa d'aquest matí he trobat una notícia interessant: Els col·leccionistes de clicks de Playmobil es reuneixen a Barcelona. La veritat és que mai vaig tenir cap clickdefamobil, probablement perquè em van agafar una mica "gran" o no sé ben bé per què, però sí que n'he regalat uns quants, i era força divertida la feina de triar-los.
De tota la varietat que he pogut trobar avui he triat "casualment" aquest neteja-xemeneies. M'he quedat però amb un dubte que segur que té la seva explicació: Per què va acompanyat d'un porquet?

9 comentaris:

Dessmond ha dit...

Sempre he estat agrait als meus pares que mai em regalessin un andròmina d'aquestes. Els hagués perdut el respecte, t'ho juro.

Anònim ha dit...

Ostres, un (bé, EL, perquè és l'únic) company de carrera [de promoció, hi ha més nois rondant per allà] col·lecciona playmobils, i la veritat és que té tota una petita ciutat muntada amb aquests ninotets, és realment sorprenent... Cadascú té els seus vicis i les seves virtuts... I no sé pas si el té, l'escuraxemeneies amb porquet...

Anònim ha dit...

Vilapou, de quina quinta ets? Com és que no tenies clicks? amb aquelles manetes sense dits que ho agafen tot... m'encanten! i això del porquet... doncs ni idea tu! i el trèbol del barret?

Anònim ha dit...

Jo tenia clicks! Ara els nens en diuen "playmobils", però per mi sempre seran "clicks".

En Boadella... doncs vés a saber perquè acompanya al que neteja xemeneies.

vilapou ha dit...

Dessmond, en tot cas haguessin sigut els Reis, he, he.
Musa, amb la quantitat que n'hi ha de diferents es pot formar un món sencer.
Reusenca, tinc uns quants anys més que, però tampoc tants. Suposo que quan es van posar de moda jo ja no estava per fer click! Això del porquet em segueix intrigant..
Karbeis, no sigui dolent (o millor sí).

Anònim ha dit...

Jo també era dels clicks, en tenia un munt, hi havia els airgamboys però no eren el mateix.

Anònim ha dit...

Potser faig tard... aquest post ja te uns quants dies. Pero m'agradaria aportar que aquest "click" no es del gremi de les xemeneies, sino que es un personatge legendari irlandes (d'aqui el trebol del barret) i que la seva llegenda te a veure amb un porc. M'agradaria poder donar mes detalls, pero no en se mes. Disculpes.

vilapou ha dit...

Big, mai és tard per fer un comentari. Això que em dius ja quadra però és que en el "catàleg" posa que aquest model és un "chimney cleaner" i d'aquí la meva sorpresa amb el porquet.

Anònim ha dit...

Curios... recordo que vaig veure la historia de l'irlandes i el porc fa molts anys en uns dibuixos animats. Pero no en recordo res mes! Un misteri dels "clicks"...