12.9.06

Els 4x4 i els cons

És curiós com després d'un cap de setmana llarg o un pont, i més si és a l'estiu, em vénen unes ganes boges d'escriure un post referint-me (per no utilitzar qualsevol altre paraulota més gràfica) a la xarxa viària. Aquestes ganes augmenten d'una manera exponencial quan he fet el trajecte Palafrugell-Vidreres per exemple, un trajecte farcit d'ingredients "agradables" per als conductors que, normalment (o no), culminen amb la visió d'una renglera de cons que proporcionen un carril més de tornada (de tornada cap a la capital, és clar, perquè és per a ells que els posen aquests cons).
Fins aquí no estic descobrint res de nou i/o excepcional, SI-NO-FOS per un nou additiu que m'he trobat: els 4x4 que s'ofenen si els vols avançar i s'han d'apartar. Ja sé que això del tercer carril és més tercer-mundista que no pas modern i que veritablement és perillós, però si els senyors propietaris de 4x4 (de ciutat, evidentment, que se'ls nota amb la manera de conduir) fessin el favor d'apartar-se, trepitjar la línia blanca i deixar-me passar quan ho intento amb el meu vulgar cotxe a una velocitat gens elevada, ens evitaríem un desgast d'adrenalina gens recomanable.
(Reconec la poca qualitat de l'escrit, ho sento, però ho havia de dir, que ja comencen a cansar, home!)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ojo, mestre Vilapou, que retratar altres cotxes mentre s'està conduïnt també resquita punts! :-)

Anònim ha dit...

Mestre Vilapou, aquests que compren el cotxe a pès, ja se sap.
Ara, que també haurien de ser una mica més benèvols els conductors en general que agafen la ronda de dalt i no els dóna la gana deixar-nos passar als que anem en moto.
Tant fàcil com resulta apartar-se una mica per tal que els motoristes anem passant, i sempre hi ha d'haver el filledputa (amb perdó) que es posa al mig perquè no poguem passar. No ténen en compte que anant en moto fem un favor als automovilistes: si nosaltres anéssim en cotxe en comptes d'anar en moto, encara hi hauria més merders!

P.D.: Gràcies Mestre per permetre'm esbravar-me!

Anònim ha dit...

Segur que deu resquitar punts, com diu el Sr.Zinc, pero com voleu que el Sr. Vilapou, desaprofiti l'ocasió quan el que porta el cotxe a la "baca" es UNA ESCALA.
Es tractava, potser d'uns bombers voluntaris en acte de servei?, Be, aixó ja seria una altre historia.

Anònim ha dit...

Vilapou, jo realment ho trobo molt perillós això dels cons, ho vaig viure el cap de setmana passat, i emprenya molt quan un cotxe no s´aparta.
Per cert, Karbeis, a les rondes de Paris, és costum que els cotxes del tercer carril es posin més a l´esquerra i els del carril del costat més a la dreta per facilitar la circulació dels motoristes. I els motoristes ja tenen un carrilet per ells. Encara tenim moltes coses per aprendre

vilapou ha dit...

Tot es reduiria a què tinguéssim clar que a la carretera hi som tots i que si no vigilem ens la juguem. Per tant, la seguretat és feina de tots.
Vaja! ja m'he descuidat de dir que si les carreteres estessin en condicions no hauríem de fer posts com aquest!