24.9.06

Escales d'arreu (III). Girona

La tercera parada d'aquesta ruta que estic fent amb les escales que he rebut de diferents indrets, l'he fet a Girona, al Call jueu. D'allà em va enviar la imatge l'amic Karbeis un cap de setmana que la visitar. La Girona dels quatre rius, dels no sé quants ponts, la immortal, la que enamora. Una gran ciutat diferent amb mil racons per descobrir. Al seu blog ens descriu, amb els seu estil tan personal, aquell cap de setmana dedicant-hi tres posts, un a la ciutat, l'altra a l'hotel on va estar i el tercer al restaurant que va disfrutar.
Conèixer Girona és un plaer que no hem de deixar perdre. I la d'escales que hi ha no m'ho vull ni imaginar.
Localització amb Google Earth

4 comentaris:

Mònica V. ha dit...

Ei, tens molta raó amb Girona. I a tu que t'agraden tant les escales la deus disfrutar especialment! Si t'endinses en el Barri Vell és com tornar uns segles enrere (sobretot si no hi ha tursites amunt i avall i pots disfrutar d'un xic de silenci i el so de les campanes de rerefons) ;-)

Anònim ha dit...

quin bloc!

ja coneixes el carrer de les escaletes de Cornellà de Llobregat? cal que hi vagis, un recó preciós i poc conegut.

Surt del costat de l'Esglesia, just a la plaça dels enamorats i va fins el carrer Rubió i Ors.

vilapou ha dit...

Momo, Girona és d'aquells llocs que conec però poc, i això que m'agrada molt. És un etern tema pendent.
Tresinores, per poc que pugui intentaré anar a Cornellà i passejar-hi. És bo saber racons interessants.

Anònim ha dit...

Mestre... no tinc paraules.
Una referència seva és tot un honor! Jo vaig tornar de Girona completament enamorat. I em vaig prometre visitar-la sovint.

Vostè la té més a prop que jo. Consideri's afortunat! (i d'escales, per donar i vendre, si)