20.9.06

Palatabilitat

Llegeixo a la secció "La contra" de La Vanguardia d'avui una entrevista a Pilar Vaquero, una doctora en Farmàcia i cap d'un departament amb un nom d'aquells d'onze paraules. La defineixen, a ella, com "analista de les propietats de l'aigua" i n'ha fet un acurat estudi, encarregat per Vichy Catalan. (Parèntesi del dia: Hi ha un vídeo de la Madonna amb una ampolla de Vichy precisament, que jo no us penso pas dir on trobar-lo).
Cada vegada més anem valorant les propietats nutricionals i metabòliques de l'aigua i, amb el temps, arribarem a situar-la en el lloc que es mereix no només a les lleixes del súper sinó a la carta dels restaurants. Aquí és on entra la palatabilitat, de la que la sra. Vaquero no se'n declara especialista (només li faltaria).
Un servidor, "jubilat" d'altres begudes i palatabilitat a part, només ha arribat a la Ty Nant, que, respecte al coneixement mig, no està pas malament.
No acabaré fent un elogi exagerat de l'aigua ni cap mena de crítica al consum mesurat d'alcohols diversos, ja que tots els excessos són perjudicials. El meu desig no és pas acabar com el jove de la fotografia que sembla que intenti fer-se llum o buscar la sortida d'un món massa aigualit.
(Obra de Philippe Ramette)
Publica un comentari a l'entrada