19.10.06

Obres?

No sé per què serà que quan s'acosten eleccions o algun possible canvi polític, a mi em vénen al cap les obres. Ja em va passar fa temps i ara, Sant Tornem-hi. Després d'aquells "moments musicals" d'ahir, la realitat i la quotidianitat han tornat a fer la seva aparició. Hem fet un "tres i fora" amb cop final i aquella musiqueta dels espais gratuïts i bla, bla, bla i els professionals d'aquesta casa no signen aquestes informacions i bla, bla, bla...
Avui seré, vaja, sóc breu. Em quedo amb la imatge d'unes obres.
I em segueixo preguntant, per què serà?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com deia el poeta:

A Vilafant fan una font
però la fan tan lentament
que mentre fan el tros que fan
el tros que han fet ja es va desfent
i mai sabreu si l'estan fent
o pel contrari la desfan.


I qui diu Vilafant, diu Catalunya.
I qui diu una font, diu un país.

I les obres que no s'acaben mai...

vilapou ha dit...

Zinc, m'heu deixat "anonadat".