25.10.06

Aki no treballa ni 10

Aquest matí he rebut un missatge al mòbil que deia exactament això: "Aki no treballa ni 10". Com que l'he obert depressa i no havia mirat qui l'enviava, la frase m'ha inquietat. Desseguida he mirat a esquerra i dreta per veure si algú m'estava vigilant, encara que en aquell moment concret jo estava de feina fins més amunt de dalt de tot. Com que estava sol i les cortines abaixades he tornat a mirar el mòbil. S'acabava d'obrir una imatge: l'entrada del Congrés de Diputats... Aaaahhh! Ja ho he entès. La cosa no anava per mi (aquesta vegada).
Tinc una parella d'amics que han anat aquests dies a Madrit, la capital, en missió d'alt nivell cultural. S'han de veure i barrejar amb personalitats, patums del mecenatge artístic i figures de la pintura, principalment. Però a més, ténen l'encàrrec d'esgarrapar alguna escala per a un servidor de vostès, cosa que m'han dit que faran amb molt de gust i que fins el dia d'avui ja han fet d'una manera força regular, dins de les seves possibilitats.
La primera escala que m'han enviat és imponent, com l'edifici al que dóna entrada. Veurem si em poden fer alguna crònica curiosa de la seva trobada amb la barones..., ai perdò que això no es pot dir.