16.10.06

Comencem amb bona mida

Ara fa dies que no poso cap escala d'escenari. Com pot ser això? L'origen del blog ha estat deixat de banda? Mai!, repeteixo, mai!
Fins i tot havia pensat en fer-me seguidor de la campanya electoral i anar cada dia a uns quants mitins per veure escenaris i escales. Així podria entregar al proper govern unipartit, bipartit, tripartit, multipartit o el que fos, un informe exhaustiu de cara a la seguretat, a la seva seguretat, a l'hora de fer actes públics.
L'informe, al ser gratuït, no crec que se'l llegís ningú, i, per tant, potser millor posar-li un preu i negociar la seva confecció amb algun secretari general, no? Així, una part per a mi, una altra per al partit, l'altra per despeses generals, ho paguem entre tots, que no toca a tant, i ben contents. És una idea.
I si no serveix, potser es podria crear un càrrec d'encarregat de vigilància d'escenaris de mitins, però amb un nom més rimbombant, tipus subsecretari adjunt per al manteniment i la seguretat de les interrelacions ciutadanes sostenibles (sobretot sostenibles). No sé, seria qüestió de treballar-ho una mica; m'hi va el futur!
La veritat és que una vegada rellegit tot això m'ha fet una mica de vergonya i tot, però el que em fot de veritat és que acabo de donar més d'una idea. Temps al temps perquè en faré el seguiment.
Bé, jo per començar la campanya electoral els deixo aquí una escala de bones mides (king size). Mireu si no la proporció amb els dos que parlen al costat, que no és cap retoc fotogràfic. El que deia, bones mides, bon material, però no hi ha barana... Com dic sempre: no es pot tenir tot.

5 comentaris:

Dessmond ha dit...

En els propers dies de campanya jo penso que tindreu tema, de totes les mides i de tots els colors. Consti que només vull referir-me a les escales.

vilapou ha dit...

Dessmond, sí que em sembla que donarà per molt aquesta campanya, en quant a escales em refereixo.

Anònim ha dit...

No es pot negar, que l'escala que heu triat avui, és catalana, catalana!! això ja ho teniu.

Anònim ha dit...

Està realment desproporcionat. No deu pas ser que la foto no està "a escala"?

Uf, perdó...

vilapou ha dit...

Reusenca, amb les proporcions de l'escenari surten unes barres autèntiques.
Zinc, l'escala de l'escala és autèntica. Ara veig que havia d'haver intentat pujar-la l'escala, perquè em sembla que la distància entre esglaons també és exagerada.