20.10.06

Escales d'arreu (XI). Khajuraho

He tardat uns dies ha reincorporar-me a la ruta d'escales d'arreu, però és que ara tocava un salt llarg. Ho havíem deixat a Palestina i ara anem fins a l'Índia. En aquest cas la "culpable" de la visita és la Reusenca, que com que a l'agost tenia ganes de viatjar va decidir anar ben a la vora i va voltar fins pràcticament a l'altre costat de la bola (del món).
He de suposar, n'estic segur, que el viatge és emocionant, i no només per tot el que et puguis trobar, que també, si no que el país en sí ja t'ha d'anar provocant emocions constantment.
Bé, jo no hi he estat (i no crec que hi vagi), però gràcies a unes escales que em va enviar, ara m'hi quedaré unes dies.
Avui arribem al temple de Shiva a Khajuraho, una localitat on, segons llegeixo a la Wikipèdia, hi ha uns temples famosos per les seves escultures eròtiques. Segur que aquesta no era la finalitat principal de visitar aquest lloc encara que si mirem la imatge hi veiem al final de l'escala una petita escultura que sembla femenina i amb dues parts del cos més brillants que la resta (?).
(Continuarà)
Viatgem amb el Google Earth.
Publica un comentari a l'entrada