4.10.06

Escales d'arreu (VI). Es Mercadal

Si a l'anterior etapa érem al punt més oriental de les nostres terres peninsulars, només una petita empenta ens portarà fins els dominis insulars, i dic dominis sense cap mala intenció, que després tot es malinterpreta i no estic jo per anar donant explicacions. Potser que canvii l'expressió, o millor no, que ja s'entén, no? Només volia donar imatge d'un domini de l'idioma i... ja he tornat a fer servir "domini", quina diada que porto. La culpa és això de tenir pintors a casa que m'han descentrat la rutina i al final com que han ocupat els meus dominis... on tinc l'ordinador i... millor ho deixo estar.
Que resulta que la Musa va anar a passar uns dies a Menorca, fent de monitora d'uns adolescents que necessitaven cremar una mica d'energies i al visitar el Santuari del Toro va trobar aquesta escala que ella mateixa m'especifica que és d'aquelles que no porten enlloc. Sembla que al final només hi ha un replà i una finestra i serà que l'escala serveix per això, per arribar a dalt i mirar. Doncs mira, coses de les escales.
Segueix la ruta amb Google Earth.
Publica un comentari a l'entrada