10.10.06

Escales d'arreu (VIII). El Vaticà

Després d'haver fet un salt per la Mediterrània i haver-li trobat gust, estaria bé fer-ne un altre fins arribar a la "bota", i allà de la mà de l'amic Karbeis entrar a la mateixa Basílica de Sant Pere del Vaticà. Quina majestuositat!
He de confessar que considero en Karbeis un personatge si més no original, una mica dur o directe, però d'aquells que no enganyen. Si t'ha de dir alguna cosa, te la diu, i vaja que te la diu! Per això l'escala d'avui no podria ser del tot "normal". Avui posarem una escala de la que no es veuen pràcticament els esglaons, només veiem els caps de la gent.
Sempre educat, em deia en el correu que em va enviar:
"Perquè se'n faci una idea, les escales es troben dins la cúpula, seguint la seva forma de circumferència. Al final, com comprendrà, las escales les fas amb tot el cos girat".
De la seva explicació en deduim que aquesta és l'única manera de trobar la imatge de l'escala.
Qui havia de dir que aquella fotografia aniria a parar algun dia a un blog que parla d'escales?
Localització amb Google Earth.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho repeteixo: com ja va passar amb l'Ateneu, aquest viatge comença a prendre totes les característiques d'itinerari vital.

vilapou ha dit...

Perdedor, la veritat és que les etapes són a llocs interessants, gràcies als "col.laboradors". El següent salt espero que també li agradi.