24.10.06

Escales d'arreu (XIV). Delhi

Abans de deixar l'Índia farem una visita a la capital Delhi, una ciutat que té uns 18 milions d'habitants, és a dir, i fent un càlcul gens seriós, més d'un milió d'escales de tots tipus.
I entre aquests milers i milers d'escales, la Reusenca me'n va enviar una que es troba situada a la Tomba de l'emperador Humayun. És curiós perquè aquesta imatge està presa de dalt a baix i jo tinc la mania de fer-les sempre de baix a dalt. Manies.
Acabo l'estada al país visitant una tomba, no per res, ja que en un país ple i farcit de temples, construccions i edificis religiosos, això no és un fet gaire extraordinari.
En aquests moments m'estic sorprenent a mi mateix parlant com si jo hagés fet el viatge, quan només soc un depositari de les fotografies, una espècie de notari que aixeca acta d'allò que han visitat els meus lectors-col.laboradors.
I ara, palplantat aquí a Delhi, no sé si tirar cap a la dreta o cap a l'esquerra...
Fins ara hem fet aquest recorregut (amb G. Earth)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres Vilapou... no ho sabia que les escales havien de ser fotgrafiades de baix a dalt... és ben curiós, perquè no m'ho havia plantejat... bueno, així introduim una petita variació, oi? Gràcies per fer el viatge amb mi.

vilapou ha dit...

Ha sigut, perdó, és un plaer. I encara m'he guardat alguna escala per altres ocasions