21.10.06

Escales d'arreu (XII). Benarès

Seguint el viatge per l'Índia arribem a Benarés (Varanasi, oficialment, que amb la Wikipèdia, n'estic aprenent molt). I en aquesta ciutat hi trobem els ghats, aquestes escales de pedra que baixen fins el Ganges i on la gent es fa els seus banys purificadors.
He de confesar que quan la Reusenca em va enviar les imatges de les escales, amb l'emoció vaig fer una lectura ràpida del seu correu
i vaig llegir que "els gats de Benarés són màgics i sagrats". Vaig estar una bona estona buscant els animalons a la fotografia... Espero que no se'm tingui gaire en compte. Els anys ho van erosionant tot.
Com a compensació deixaré un ghat de dia i un ghat de nit.

Localitzacions amb G. Earth,

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aix! Mestre Vilpapou!que em peto...! de gats a la Índia en vaig veure ben pocs, ja li puc dir!!

Esther ha dit...

Osti vilapou, no sap pas amb quin gust vaig seguint aquest viatge escalístic... Fantàstic... necessito tornar a sortir de viatge immediatament!