20.8.06

Sensació

Començo ja a tenir, a hores d'ara, una sensació una mica estranya. Em ve al cap una imatge d'una escala (per què deu ser?) llarga. I me l'imagino de pujada, just abans de començar-ho a fer. Ja podria ser al revés, de baixada, que sempre em donen més bones vibracions. Però no, ha de ser de pujada.
Sort, però, que me l'imagino amb una paradeta al mig (potser representa el moment de l'esmorzar?). De totes maneres, com que veig que té una bona barana, aniré poc a poquet, m'agafaré bé, i de tant en tant miraré el paisatge, que després de tants dies, fer les coses d'una manera precipitada pot resultar perjudicial per a la salut (ja ho diu el Ministeri).
També he de dir, que abans d'arribar a demà em queda, per aquest ordre, una banyadeta, un dinar de família, dues audicions de sardanes, no sé si soparé, 180 km. de cotxe i posarme al llit a les 2.
Per tant, paciència!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cagunlou, demà és "Sant Tornemi". Si els diumenges per la tarda normalment són prou lletjos, avui ho és especialment. Au, sort que ja falta menys per les vacances ;)

Anònim ha dit...

he fet un munt de fotos d'escales índies, pensant en vostè. El problema és que són dins les maletes, i les maletes s'han perdut... Espero que les hi pugui enviar!

vilapou ha dit...

Antoni, és qüestió d'anar comptant enrera per les properes.
Reusenca, quina p..., per les maletes, però em faria il.lusió que al recuperar-les em pogués enviar alguna foto. Sort!