3.8.06

De recursos i ases

No sé per què però avui m'ha vingut al cap una associació d'idees, coses de la calor i l'estiu. Acostumo cada dia a llegir el diari d'una manera més o menys superficial, depèn. Aquests dies, amb les vacances (he, he) potser "m'hi fixo" una mica més.
Resulta que no fa massa vam aprovar un nou Estatut(et) amb uns resultats que, la veritat, tampoc havien d'estranyar massa a ningú, no ens enganyem. No cal entrar ara en si és l'Estatut en majúscules que ens portarà directament a Ítaca, o, senzillament ens hem quedat en un "preàmbul sense aeroport" (ui! quina paraula acabo de dir).
El cas és que resulta que si a nosaltres no ens entusiasma massa, a d'altres sembla que els provoca urticària. I aquí és on l'associació d'idees em porta a una fotografia que vaig fer fa quinze dies. I sense saber per què, la dedico al PP, i als qui manen de les Comunitats de València, Aragó, La Rioja i Castilla-La Mancha, de moment, amén (mai més ben dit, amén) del Defensor del "Pueblo" (quin títol més irònic).
I, per no enviar-los a algun lloc que, ara i aquí, sonaria groller, els enviaré a entretenir-se, a jugar, a fer de nens, a començar pel principi, a Pàrvuls o a P3, P2, P1, P0... Apa, homes, juguin una mica, intentin disfrutar, pugin i baixin, amb compte, sense fer-se mal, no es donessin un cop al cap i se'ls posessin les idees a lloc.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi podria estar d'acord mestre Vilapou. En aquest sentit, és molt representativa l'actuació dels diferents partits ahir mateix al parlament: CiU, ERC i IC-V va aprovar una moció sol.licitant el traspàs de l'aeroport a la Generalitat de Catalunya, com seria lògic (i raonable). Els socialistes, amb el cinisme habitual, s'hi van sumar. I dic cinisme perquè s'ha de tenir collons per demanar le gestió i, al mateix temps, negar-nos-la. I és que no oblidem que en Montilla és minsistre d'Indústria i l'Iceta, a Madrit, seu a l'altra banda de la taula. A la dels espanyols.
Aqui, però, fan la pantomima i fingeixen que volen el millor de Catalunya (que allà ja desfaran el que fan aqui: queden bé i la majoria de la gent no s'assabenta).

El PPC (poso la "C" com per enfotre'm), en canvi, no s'amaga pas. No es van sumar a la moció i, per tant, ja els està bé que l'aeroport depengui de Madrit. Sempre penso que s'ha de ser un imbècil malalt d'autoodi per votar al PP. I a mida que passa el temps, més em refermo.

Anònim ha dit...

Que en tens de raó, i que conformista es el nostre poble.
no sé qui va dir sobre el nostre poble, "mai podrem fer una revolució, perque tots volem dormir a casa"

Anònim ha dit...

Els polítics, que marxin de vacances i no tornin, si us plau. Karbeis: els de Convergència tampoc. Els tenim massa vistos, com a tots.

Anònim ha dit...

Amic Vilapou, jo també he fet una mena d'associació d'idees entre el PPValencià i el tobogan de la fotografia...

... i m'ha vingut al cap la Rita Barberà lliscant tobogant avall (això de lliscar és un dir). Aixxxx, espero recuperar-me'n!

Anònim ha dit...

ACLARIMENT:

Perdó, però no he posat "No hi podria estar d'acord", en realitat volia escriure "No hi podria estar MÉS d'acord".

No és un matís: és que canvia la frase completament! Mestre Vilapou, encara no he trobat el comentari seu que em provoqui una discrepància. I avui, òbviament, no és l'excepció.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Àirum, em téns per un radical o què?
Estic amb tu amb això que la classe política deixa molt que desitjar. I és per això que hi intento col.laborar tant com puc, per millorar-la (al meu entendre, es clar).

I si ho faig des de Convergència és perquè m'ofereixen el punt de catalanisme, maduresa, responsabilitat i racionalitat que no veig en d'altres partits. Evidentment, hi ha coses que no m'agraden. Però crec que són inevitables en un col.lectiu amb tanta gent diferent, i no desvirtuen l'objectiu final.

No sé si m'he sabut explicar, però a vegades em sento de Convergència, a vegades d'Esquerra, i un dia em vaig sentir el PP (quan van abolir la mili obligaròria, i prou). D'IC-V i el PSC, veus, no m'hi he sentit pas mai...
No "m'encasillis", home!

vilapou ha dit...

Amic Karbeis, tres comentaris de sis, sembla que estem força d'acord.
Zinc, quina imatge més...dura.
Ei, el7, ara has d'estar per l'arribada d'en Teo, però hi ha molta feina a fer, encara.
Àirum, vacances per tots, però que en torni algun una mica disposat, no?

Anònim ha dit...

Ei, no té res a veure però gràcies a la pàgina amartorell.com acabo de saber que en Max Havart, il·lustre compositor de sardanes de Perpinyà ha mort. Has tocat mai alguna obra seva?

Anònim ha dit...

Hehe, Karbeis, estàs a la que saltes! La puntualització que he fet només volia ser una brometa. Saps que passa, que la majoria de gent que conec de CiU són "massa" de CiU, però ja veig que no és el teu cas. En el que estem d'acord és que dels sociates no en volem saber res!
Mestre Vilapou, perdó per aquests dos comentaris que no venien al cas.

vilapou ha dit...

Àirum, res de demanar perdó per cap comentari, que per això hi són.
En quant a la mort de Max Havart, he vist la notícia aquesta tarda. Sí que n'he tocat de sardanes seves, però soc molt dolent amb els noms. Fa poc el vaig veure a Palamós en un dinar. Una de les darreres sardanes que va fer era dedicada al Pubillatge de Palamós. També havia composat molts ballables (fox, pasodobles, xotis, boleros)