3.8.06

De recursos i ases

No sé per què però avui m'ha vingut al cap una associació d'idees, coses de la calor i l'estiu. Acostumo cada dia a llegir el diari d'una manera més o menys superficial, depèn. Aquests dies, amb les vacances (he, he) potser "m'hi fixo" una mica més.
Resulta que no fa massa vam aprovar un nou Estatut(et) amb uns resultats que, la veritat, tampoc havien d'estranyar massa a ningú, no ens enganyem. No cal entrar ara en si és l'Estatut en majúscules que ens portarà directament a Ítaca, o, senzillament ens hem quedat en un "preàmbul sense aeroport" (ui! quina paraula acabo de dir).
El cas és que resulta que si a nosaltres no ens entusiasma massa, a d'altres sembla que els provoca urticària. I aquí és on l'associació d'idees em porta a una fotografia que vaig fer fa quinze dies. I sense saber per què, la dedico al PP, i als qui manen de les Comunitats de València, Aragó, La Rioja i Castilla-La Mancha, de moment, amén (mai més ben dit, amén) del Defensor del "Pueblo" (quin títol més irònic).
I, per no enviar-los a algun lloc que, ara i aquí, sonaria groller, els enviaré a entretenir-se, a jugar, a fer de nens, a començar pel principi, a Pàrvuls o a P3, P2, P1, P0... Apa, homes, juguin una mica, intentin disfrutar, pugin i baixin, amb compte, sense fer-se mal, no es donessin un cop al cap i se'ls posessin les idees a lloc.
Publica un comentari a l'entrada