27.8.06

Protecció?

La visió d'unes tanques rodejant alguna cosa no sempre em donen la imatge de protecció, la veritat. Normalment em suggereixen el contrari, prohibició. És un sentiment d'aquells contraposats, la prohibició és necessària per a proporcionar-nos protecció? Sembla ser que sí, amb molts matissos, però això no treu que aquesta dualitat amb provoqui una certa rebel.lió.
Les tanques del davant de l'escala, qui protegeixen? La gent de l'escenari, l'escala, la gent del carrer? I, qui de qui? Qui seria el "perillós"? Quina de les dues bandes necessita la protecció?
Un servidor que s'ho mira a voltes d'un costat i a voltes de l'altra, no ho té massa clar.

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

A vegades, més que protecció, és un "quita miedos", que diuen al ram de la construcció. Una protecció consisteix a posar un fil tensat en un final de forjat, que dona al buit. Protcció cap ni una, però la consciència -no sé perquè- tranquil·la

Anònim ha dit...

Vallas de plástico, escaleras desmontables, no hay actuación ni artistas, ni público... ni siquiera un transeúnte o un gato protegiéndose del sol: todo el mundo está de vacaciones, pero las vallas siguen ahí. ¿Protegiendo o prohibiendo?

Anònim ha dit...

Aquesta reflexió m'acaba de recordar el conte del boig, de Khalil Gibran... "tu ets un dels que viuen a l'hospici de l'altre costat de la paret..."

Sembla que sempre cal assenyalar els límits -especialment- de les propietats, diferenciar músics de públic... Ara, què incòmode pujar i baixar per aquesta escala amb la tanca tan enganxada, no?

Salut!