7.8.06

Fent carretera

Això de les vacances "obliga" a fer sortides. Sortides que no deixen de ser esperades i desitjades. Un ja està acostumat a fer quilòmetres i carretera, però els dies que es fan així, per plaer, o per més plaer que d'altres vegades, es veuen diferents. La carretera, els paisatges, és veuen diferents o, millor dit, es veuen.
I espero no necessitar cap escala en aquestes rutes properes. Si més no cap escala com aquesta de la imatge (gràcies Joan). No m'acaba de donar massa seguretat. Ara, que si s'ha de fer servir, som-hi!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

no aprecio si el mur és d'aquells antics però en tot cas sembla molt ben construït. Jo em refiaria ben bé d'una escala tan original com aquesta

Dessmond ha dit...

Aquesta escala és antològica!

Anònim ha dit...

Neu tirant que, si no us fa res, jo us espero a dalt.

Anònim ha dit...

Neu tirant que, si no us fa res, jo us espero a dalt.

Anònim ha dit...

Quan un està de vacances, els viatges i les escales es veuen diferent.

Anònim ha dit...

Ara tinc un dubte que em corseca: cap on va l'escala?
Puja, sí, vale, però on mena???????