5.8.06

Seguint amb Vic

Fa dos dies que l'amic Dessmond relaciona els seus posts amb la ciutat de Vic. Escrits molt interessants per cert, d'aquells que obren "diàlegs", controvèrsies, opinions i records (sempre que es parla d'un lloc de seguida n'hi trobem de relacions).
Jo no acostumo (és norma de la casa) a situar mai d'on és l'escala que poso al post. Però avui faré, tornaré a fer, una excepció. La vaig fer precisament amb Vic perquè allà em vaig trobar amb el Carrer de les Escales, i just al davant hi vam fer una audició de sardanes en un escenari prou lograt i "lloable".
En deixo doncs constància.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No, si cada vegada que passa queda més constatat que a Vic hi ha calé llarg. Qui els va parir als de la Plana!

Anònim ha dit...

Em sumo al comentari de n'Airum (i per tant, d'en Dessmond). Molta pela a Vic, si. Quin nivell d'escenari!

Anònim ha dit...

L'altre dia vaig ser-hi, volia anar a sopar a Ca l'U però pel que em van dir han tancat perquè els va tocar la loteria!!!

Molta pela. I la pela crida pela. No re, me'n vaig a Can Dessmond, viam què diu...

joan cantalagrella ha dit...

esmeno el despropòsit de l'acudit amb una proposta musical per al teu blog.

http://www.trovadores.net/index.php?MH=nc.php?NM=3918

no es mereixen.

vilapou ha dit...

Doncs gràcies Cantalagrella. D'aquí en sortirà un post. Un post amb categoria.

Dessmond ha dit...

Poten i massisa, aquesta escala. Ben vigatana tota ella!