16.9.05

Empostissat, cadafal,...

Si torno al primer dia que vaig començar a escriure i miro les acepcions que he donat a l'"escenari", en trobaré un munt. Algunes les he "inventat" o m'he suposat que eren possibles, més que no pas correctes. Altres sí que ho eren de correctes. Però avui i dins les innovacions (poques però per a mi molt importants) que vaig fent a la plantilla del blog, he descobert un Diccionari (ooohhhh!) i l'he posat aquí a la columna de la dreta, com un enllaç més. Hi vaig afegint coses que em fan gràcia i que poden tenir certa utilitat. Bé i al gra; he trobat que era correcte dir empostissat, cadafal (sona una mica tètric), catafal, cadafalc, estrada i potser també però menys, enfustat. Avui poso una fotografia de tot el cadafal. La veritat és que és maco el catafal. I està ben il.luminat el cadafalc. I té aquells dos "esglaonets" tan monos per posar-hi mig peu a cadascun aquest empostissat. Em sembla que hi tornarem a aquesta foto algun altre dia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, akest escenari és el mateix ke el del 28/08/05. Aiai... volem escenàris inèdits!!!!
Hehe... s conya! Felicitats pel bloc

Anònim ha dit...

Ooops! volia dir 24/08/05