13.9.05

Amunt germans

Després del comentari d'ahir em va quedar una mica de regust de boca. Potser va semblar que havia arribat l'hivern, les tardes curtes, el cel entrenyinat, la boira, la grisor. I tampoc és això. Escriure aquest "bloc" em fa adonar dels canvis del meu estat d'ànim. Ahir vaig escriure a les 9 del vespre i avui ja ho faig a dos quarts d'una del matí. Tenia un tema pensat però m'és complicat d'explicar. Fa referència a un ofici de diumenge, al que vàrem poder veure per una finestra posterior que donava al carrer i que els que anaven a aquell recó no imaginaven que ningú veia. Bé, no "puc" entrar en "detalls" i la veritat és que tampoc podia fer una fotografia des de dins de l'església. Sé que dic moltes paraules i no explico res però millor deixem-ho així. "Moraleja": si mai tens ganes de..., no vagis al darrerra d'una església i si hi vas, mira primer si hi dóna una finestra. Apa, fins demà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

molt bo, l'ofici i les vistes ...