26.9.05

Em falta la 3a dimensió


Bé, a mi no, però potser per explicar-me i que m'entengueu sí. Si faig una fotografia de lluny, després la puc retallar i mostrar la part que interessa més. Però quan no em puc allunyar sino que he de fer la foto quasi des de dintre mateix, doncs es pot fer difícil de veure o d'imaginar. Per veure les escales que van als cors (de cantar) de les esglésies em trobo amb aquest problema. Primer hem d'entrar en aquesta espècie de "garita" i després trobarem l'escala en tota la seva expressió. Però no sé com la puc mostrar per donar la imatge més real possible. Quan tinguem el video en 3D (i no comenceu ara a dir que tot això ja existeix) d'una manera més factible ho podrem solucionar. O també quan algú faci una pel.licula documental sobre el tema que ocupa aquest blog. M'imagino la propaganda als diaris i les cues allà al Imax o com es digui i tothom frissant per entrar i veure les millors escales dels escenaris de Catalunya.