16.5.15

#campanya_EpC_9

Han passat vuit dies, com aquell que res. Ho podríem celebrar anant a donar una volteta...
Una cosa així és el que devien pensar des d'una de les associacions més actives de la ciutat quan ahir mateix publicaven al meu mur de Facebook:

"UN REPTE PER ALS ALCALDABLES
Convidem i seran molt benvinguts tots els alcaldables a la caminada que fem cada dissabte a les 07.00 del matí, sortint del Camp de Mar i anant per les rodalies de Calella, així com també a la inauguració de la temporada de bany que farem a les 10.00 h. davant la guingueta nº un cop acabada la caminada.
QUI ACCEPTA EL REPTE???????????????"

No cal pas que digui quina ha estat la meva resposta... Evidentment que a les set del matí era ja al Camp de Mar, de la mateixa manera que ho han fet quatre alcaldables més. Cinc alcaldables que en algun moment semblaven "cinc alcaldables per a un pacte". Aqui ho deixo! (Ep, que és broma).
Acabo amb dues consideracions: Una, agrair la convidada a caminar; m'ha recordat que he de sortir més per la muntanya, i la segona és que ni he pensat en cap moment en fotografiar cap escala. Prou feina tenia en seguir el camí. N'aprofitaré una que tinc d'atrezzo de la visita d'ahir al teatre.