17.5.15

#campanya_EpC_10

Tot i que estem en una petita ciutat o, també m'agrada dir-ho, en un poble, el fet de presentar-se a unes eleccions municipals suposa algunes obligacions mediàtiques, és a dir, algunes entrevistes i alguna sessió fotogràfica.
Avui n'ha tocat una. La gent de Foto Film continua fent una tradicional fotografia amb els caps de llista en la que hi té a veure l'originalitat, la curiositat o l'oportunitat. Fa quatre anys, per exemple, (que un ja té una experiència), la fotografia es va fer a dalt d'una barca, una barca perfectament amarrada i assegurada a la sorra, que després de ser tractada informàticament, representava que portava els diferents representants de cada partit mar enllà.
Com que aquesta fotografia no surt a la llum fins unes setmanes després de les eleccions, no puc pas dir ara com ha estat feta la d'avui... Coses del directe!
De tota manera sí que puc dir que serà curiosa i que la seva confecció no ha estat excessivament complicada. Probablement el més curiós i interessant ha sigut un seguit de "mogudes" i "no mogudes" potser no massa perceptibles però que han tingut molta gràcia. Ho sento molt però no desvetllaré pas els secrets interns de la sessió d'aquest matí. Quedarà per la història.
Com que no he pogut agafar cap imatge d'alguna escala que fos relacionada amb el moment, en deixo aquí una de l'entrevista de fa uns dies que em va fer en Carles Pascual en el mateix indret: el Pati de l'Ós.