19.5.15

#campanya_EpC_12

Vulguis o no hi ha dies en els que et lleves amb els plantejaments canviats, és a dir, amb ganes de fer totalment al revés tot allò que tenies planejat fer. O, millor, aniries fent i dient segons la tramuntana t'enganxés de ple o ho fes el xaloc. O el garbí, o el llevant.... I te n'adones que mai has sabut identificar un punyetero vent.
Establir tota una programació mesurada, estructurada, estudiada fins l'últim detall pot donar bons resultats, o no. Hi ha molts més factors que hi intervenen. I són precisament els personals, els íntims, els que no estan escrits i que, per sí mateixos poden engegar a dida tot el que l'equip de campanya ha preestablert. Però això els hi passa als que tenen equip de campanya, és clar.
Els que som de poble, sobretot en el sentit electoral de la paraula, ens movem per altres paràmetres. Anem de cara amb tot el que això suposa. El resultat final segur que quedarà alterat però és millor així, no ens enganyem.
Ho podríem resumir amb un: autenticitat vs. laboratori? O potser, personalitat vs. interès? O amateurs contra professionals? Solters contra casats? No, això no ho entendran.
Bé, demà (o avui segons es miri) hi haurà el debat, el gros, el que probablement no decidirà res però que segur que repartirà unes quantes etiquetes de les que queden per temps. Espero sortir-ne prou ben parat.