13.5.15

#campanya_EpC_6

A Calella no ens podem pas queixar amb el ritual de les cartelleres. No sé si ve de sempre o d'unes quantes eleccions cap aquí, encara que m'inclinaria per la primera opció, es fa un repartiment equitatiu dels espais. Tants caps tants barrets. Es fa una senzilla divisió, es reuneixen els representants de tots els partits al voltant d'una taula i, per ordre, tothom va triant una cartellera rera l'altra. Sense problemes. El respecte en la utilització per part de tots dels espais respectiu és la mostra que tothom tindrà les mateixes possibilitats de publicitar-se en aquest mitjà.
Una altra cosa serà la propaganda amb plafons, banderoles o cartells enganxats en pals, fanals, arbres i similars. I un altre tema serà també que hi hagi alguns incívics que es dediquin a malmetre, pintar o arrencar algun dels cartells existents sota la (des)raó que els dona la seva intolerància.
Avui a les deu del vespre m'ha tocat anar a fer canvi de cartelleres, una part més dels rituals. No sé si fer-ho cada tres dies és molt o poc, o si seria millor fer uns espais més reduïts i
comunitaris, o si s'hauria d'evitar aquesta publicitat, no ho sé. Ser jutge i part és, de vegades, força complicat