12.5.15

#campanya_EpC_5

Pot semblar una mica pretensiós dir que després de 5 dies de campanya un necessita desconnectar una mica. Davant els problemes que té la gran majoria de persones i coneixent força de prop les diverses realitats locals un ha de cuidar determinats llenguatges.
Però avui, aquest vespre, tenia un encant especial: ni més ni menys que el Barça jugava la semifinal de la Champions davant el Bayern d'en Pep Guardiola.
Sembla mentida com pot ser de determinant la disputa d'un partit de futbol. Logra ajornar esdeveniments, retardar reunions, trobades o assemblees i si, a més, és una final o un dels partits propers, la importància passa a convertir-se en imprescindible.
Avui el Barça ha passat a la final de la Champions, perdent per 3-2, però aconseguint aturar la força de l'equip alemany. Tot i que al meu voltant hi havia qui estava patint i entonant un aiaiaiai cada vegada que a deu minuts del final (10!) i amb tres gols d'avantatge el Bayern s'acostava a porta. Coses de la idiosincràsia culé....
Ah, i les eleccions? Bé, gràcies!
Avui no toca, avui tocava Barça i en aquest apartat podem posar-nos d'acord gent de totes les opcions polítiques. Així sia!.